Aktuellt

2024-02-24
Årsmöte med Föreningen Folkmusikfesten i Stjärnsund!
Tid: Söndag 7 april 2024 kl 15
Plats: Stora herrgården
Varmt välkommen!Ulla Kleberg

Vilken fiolspelare har inte någon gång haft ont i armar, axlar och nacke? Även nyckelharpister, dragspelare, gitarrister och utövare av andra instrument kan säkert ibland känna hur kroppen säger ifrån. Instrument kan vara tunga, vi spelar för länge i olika konstiga ställningar. Och ingen vill sluta, det är ju så roligt…

Ulla Kleberg kommer att lära ut enkla metoder för avslappning och massage. Lyckas du släppa ner axlarna innan spelandet börjar är mycket vunnet. Välkommen till en skön stund alldeles innan lördagens spelmansstämma på Herrgården tar fart. Under lördagen finns också möjlighet att prova på Qi Motion - mjuka rörelser för alla. Välgörande för ömma spelmansmuskler! 

Ulla, som bor i Stjärnsund, har arbetat som massör sedan 1980-talet, och som rosenterapeut nästan lika länge. Rosenmetoden, som fått sitt namn av terapeuten Marion Rosen, handlar om att lösa upp spänningar som satt sig på olika håll i kroppen. Att Ulla tidigare har spelat fiol ger henne ett särdeles gott utgångsläge när det gäller att ta sig an en problematik som denna.

Ulla Kleberg