Aktuellt

2017-08-02
Tyvärr har väderprognosen för lördagskvällens spelmansstämma tvingat oss att ställa in bygget av vår dansbana. Men i övrigt kör vi som planerat med ett fullspäckat program. Varmt välkomna!!


2017-06-29
Programmet är nu tryckt och under veckan har det börjat delas ut i lådorna. Vi är mycket nöjda!


2017-05-01
Nu finns ett första preliminärt program med många spännande konserter och kurser klart för nedladdning här på hemsidan!


2017-03-31
På långfredagen (fredag 14 april) kl 16 blir det konsert med Lyset i forsen i Österby bygdegård. Biljetter: 100 kr (skolungdom 40 kr). Förköp: Stjärnsundskiosken och Hedemora bokhandel. Fikaförsäljning.


2017-02-24
Allspelslåtarna till spelmansstämman finns nu för nedladdning. Några nya och några gamla. Du hittar dem i menyn till vänster


Emma Eriksson

Ett munspel ser inte mycket ut för världen. Instrumentet är litet, oansenligt till det yttre, och kanske lite bortglömt i folkmusik-sammanhang. Men den musik som kan komma ur ett munspel är det inget fel på – tvärtom. Det vet Emma Eriksson. Munspelaren från Kloster vill lyfta fram munspelet som ett folkmusikinstrument. Som aktiv dansare brinner hon också för dansmusik på munspel. Så när Emma inte håller kurs i munspel under Folkmusikfesten, ja då hittar du henne nog på dansgolvet. Med eller utan munspel i handen.